Ünnepi díszben az üzletek

Igaz, hogy üzleteinkben már hetek óta folyik az ünnepi “díszletek” megalkotása, ami hétről hétre egyre jobban kibontakozik, hogy végül igazi karácsonyi hangulatban teljesedjen ki. Hiszen eleinte csak némi ráutalás történik, kicsit több gyertya és mécses kerül az üzletbe majd az ünnep kellékei a karácsonyi dekorációk és a levendula illat mellett megjelennek a karácsonyi illatok is.

   

Nagyon szeretem az évnek ezt az időszakát és élvezem, hogy ünnepi ruhába öltöztethetem az üzleteket. A fényfüzérek nagy rajongója vagyok, szerintem nagyon emeli az ünnep hangulatát, így a napokban mindenhová került belőle.

   

A Manufaktúra előtt lévő lepárlót is körös-körül öleli egy hosszú fényfüzér és az üzletek is sziporkáznak az izzósoroktól kívül- belül. Szerintem nagyon szép lett!Kerestem egy pont megfelelő méretű nagy gallyat, amit illatos gyertyákkal díszítettem. Már hetekkel ezelőtt beszereztem jó pár mézeskalács kiszúró formát, amit gyertyaöntő kolléganőm szépen beöntött illatos viasszal, így nagyon egyedi karácsonyi fenyődíszek váltak belőlük.
És még a gyertyákat is puha kötött pulcsiba öltöztettem!

   

Szóval már majdnem teljes a karácsonyi díszlet!
Nincs is más hátra, mintsem, hogy bekerüljön egy földlabdás fenyőfa és az is díszruhát öltsön!
Majd jövő héten!

Szeretettel Tihanyból:
Hollán Éva
A Tihanyi Levendula Manufaktúra alapítója
….és az “Illatok Háza” bejegyzések szerzője:)