“Herceg” nagy ajándékdoboz

Az ajándékdoboz tartalma szőlőmagolajos szappan, hévízi iszapos szappan és levendulával töltött illatpárna az Uraknak.

4500 Ft

Készleten

DB
KÉSZLETRŐL SZÁLLÍTJUK
20.000 FT FELETT INGYENES SZÁLLÍTÁS

Leírás

Az idei ajándékdobozunk mintáját “A diótörő és az egérkirály” meséje ihlette.

A diótörő történetről röviden:
“A történet szerint karácsony éjszakáján kezdődik a jó Diótörő és a gonosz Egérkirály háborúja, és Marika a főszereplő kislány váratlanul a csata kellős közepébe pottyan. Diótörő – akinek valódi kilétét a mese végéig homály fedi – bátorságának és jó szívének köszönhetően legyőzi a gonosz Egérkirályt, s ezzel önmagáról is elhárítja a rontást. Marikát csodálatos utazásra viszi a játékok országába, ahol a képzelet uralkodik.”

A mintákról:
A rajzoknál ezt a meseszerű, képzeletbeli világot mutatjuk be. A diótörő bábú, a történet képzeletbeli világában herceggé válik, ezért a férfiak “Herceg” nevű dobozát, az óriáskerék és a diótörő figurája díszíti.

A doboz tartalma:
1 db szőlőmagolajos “bajusz” formaszappan és 1 db hévízi iszapos szappan melyek, a Tihanyi Levendula Manufaktúra szappanlaborjában készültek, kiváló alapanyagokból. A csomag továbbá tartalmaz 1 db illatpárnát, melyet saját tervezésű grafikai elemeinkkel díszítettünk.
A doboz mérete: 18.5 x 9 x 3.5 cm

Kiknek ajánljuk?
A különböző méretű ajándékdobozainkat – mintájuk és tartalmuk alapján – “bohém, gyermeklelkű felnőtteknek” és gyermeknek is ajánljuk:)!

“Marika alig bújt át a bundaújjon, alig dugta ki fejét a gallérból, ragyogó fény áradt elébe, s egyszerre pompás illatos mezőn állt. Milliónyi szikra csillogott körülötte.” (Diótörő részlet)

Szőlőmagolajos szappan INCI: Sodium Palmate*, Sodium Cocoate*, Glycerin*, Aqua, Lavandula Angustifolia Oil, Parfum, Vitis Vinifera Seed Oil, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Sodium Chloride, CI.77891, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Linalool**, Coumarin**

Hévízi iszapos szappan INCI: Aqua, Cocos Nucifera Butter, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Canola Oil, Elaeis Guineensis Oil, Sodium Hydroxide, Mud of Hévíz, Lavandula Hybrida Oil, Linalool**, Limonene**, Coumarin**, Geraniol**

*ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból
**az illóolaj természetes összetevője

További információk

Méretek 18.5 × 9 × 3.5 cm
Kiszerelés

30 g/ 90 g

Kategória: