Eau de Parfum

Eau de Parfum kollekció egy parfümbe zárt virág, amely életre kelti egy virágos kert odőrjét. A levendula kiváló illatpár, mely ötféle virág- és gyümölcs illattal egészül ki.

6900 Ft

választható illattal - 50 ml

Kiürítés
DB
KÉSZLETRŐL SZÁLLÍTJUK
20.000 FT FELETT INGYENES SZÁLLÍTÁS

Leírás

Az Eau de Parfum kollekció egy parfümbe zárt virág, amely életre kelti egy virágos kert odőrjét. Az Eau de Parfumnek a magasabb illatkoncentráció miatt hosszantartóbb hatása van. A levendula kiváló illatpár, mely ötféle virág- és gyümölcs illattal egészül ki.
Választható illatok:

  • Levendula: A levendula letisztult illata a testre és a lélekre egyaránt harmonizáló hatással van. Friss, üde illat.
  • Jázmin: A levendula és a jázmin kompozíciója egy hosszan tartó, izgalmas illat, amely a szépséget és a nőiességet hordozza magában.
  • Rózsa: A levendula melegsége és a rózsa harmóniateremtő bársonyossága egy érzéki, puha illatkompozícióban egyesül.
  • Citrus: A levendula és a citrus frissítő hatása, a vanília édes aromája egy puha, nőies illatban egyesül melegséget, lágyságot sugározva.
  • Cseresznye: A levendula-cseresznye illatkompozícióban a levendula frissessége egy gyümölcsös, édes cseresznye illattal egészül ki.

Alkalmazása/felhasználás:
Az egész napi jó illatért permetezzen a fül mögé, a csukló belső oldalára, a térd- és könyökhajlatba, azaz a pulzuspontokra. Az illatanyag összekapcsolódik bőrünk egyéni illatával, és így egyedi aromát képez.
A parfümöt hűvös, napfénytől védett helyen tároljuk, így tovább megőrzi minőségét.

50ml

Alcohol, Aqua, Parfum, Lavandula Angustifolia Oil, Isopropyl Alcohol, Linalool**, Limonene**, Coumarin, Cinnamal, Eugenol

**az illóolaj természetes összetevője

További információk

illat / variáns

citrus, cseresznye, jázmin, levendula, rózsa

Kiszerelés

50 ml

Cikkszám: N/A Kategóriák: , Címkék: ,