A termék

A termék megalkotása

„Félszigetnyi illat”…mi így gondolunk a tihanyi levendulára. Az évtizedek alatt összeforrt ez a két szó: Tihany és a levendula.
Szeretnénk megmutatni az idelátogatóknak, hogy a tihanyi levendula a természeti értékén túl, egy vágyat – életérzést is megtestesít: belső béke, nyugalom, harmónia, elégedettség. A levendula illata, színe, és a szőnyegként végig futó bokrok együtt, olyan varázslatot adnak, amik érzékszerveinket kényeztetik. Ezt erősíti a Balaton-felvidék sajátos mediterrán hangulata is, a hegyekkel, a víz hullámzásával és a szőlősorok látványával.
Tiszta természet közeli érzést szeretnénk közvetíteni készítményeinkben.

Ez az együvé tartozás adja az ihletet, a levendulából készült sok-sok esztétikus, és magas minőségi elvárásoknak megfelelő termék megálmodásához és létrehozásához, melyek a Tihanyi Levendula Manufaktúrában készülnek. A levendulával való foglalatosság, a belőle készítendő minden egyes termékünk megalkotása örömmel és megelégedettséggel tölt el bennünket.

Ha szeretné megismerni termékeinket, és egy kis „Tihany illatot” hazavinni otthonába, akkor lépjen be online boltunk “ajtaján”!

Törzsvásárlói program

A Klub törzsvásárlói rendszerével azoknak a vevőinknek szeretnénk kitüntetett figyelmet biztosítani, akik rendszeresen, örömmel vásárolnak a Tihanyi Levendula Manufaktúra üzleteiben, valamint online boltunkban.

A tagsághoz szükséges:

  • a törzsvásárló kártya egyszeri 1000 Ft-os megvásárlása
  • az online regisztrációs felület hiánytalan kitöltése
  • a kártya ellenértékének előreutalása az alábbi bankszámlaszámra:
    B3 Takarékszövetkezet: 72900051-10313365Ha az adataiban rögzítés után változás történik, kérjük, jelezze az alábbi email címen:  kommunikacio@levendulamanufaktura.hu

A klubkártya

Minden Klubtagunk saját regisztrációs számmal ellátott kártyát kap, mely alapján a tag azonosítható vásárlásai alkalmával.

A  klubtagság számos előnnyel jár:
A kártya tulajdonosa minden alkalommal 5% kedvezményben részesül vásárlásának  végösszegéből, üzleteinkben és online boltunkban is.
Klubtagjaink a belépéskor megadott e-mailben, időről időre kedvező ajánlatokat kapnak, illetve információkat különleges promóciókról, eseményekről.