A termék

A termék megalkotása

„Félszigetnyi illat”…mi így gondolunk a tihanyi levendulára. Az évtizedek alatt összeforrt ez a két szó: Tihany és a levendula.
Szeretnénk megmutatni az idelátogatóknak, hogy a tihanyi levendula a természeti értékén túl, egy vágyat – életérzést is megtestesít: belső béke, nyugalom, harmónia, elégedettség. A levendula illata, színe, és a szőnyegként végig futó bokrok együtt, olyan varázslatot adnak, amik érzékszerveinket kényeztetik. Ezt erősíti a Balaton-felvidék sajátos mediterrán hangulata is, a hegyekkel, a víz hullámzásával és a szőlősorok látványával.
Tiszta természet közeli érzést szeretnénk közvetíteni készítményeinkben.

Ez az együvé tartozás adja az ihletet, a levendulából készült sok-sok esztétikus, és magas minőségi elvárásoknak megfelelő termék megálmodásához és létrehozásához, melyek a Tihanyi Levendula Manufaktúrában készülnek. A levendulával való foglalatosság, a belőle készítendő minden egyes termékünk megalkotása örömmel és megelégedettséggel tölt el bennünket.

Ha szeretné megismerni termékeinket, és egy kis „Tihany illatot” hazavinni otthonába, akkor lépjen be online boltunk “ajtaján”!

Törzsvásárlói program

A Klub törzsvásárlói rendszerével azoknak a vevőinknek szeretnénk kitüntetett figyelmet biztosítani, akik rendszeresen, örömmel vásárolnak a Tihanyi Levendula Manufaktúra üzleteiben, valamint a hamarosan induló ONLINE – Áruházunkban, melyről e-mailben tájékoztatást nyújtunk a későbbiekben.

A tagsághoz szükség van minimum egy vásárlásra 10.000 Ft feletti értékben valamelyik üzletünkben, valamint egy regisztrációs lap hiánytalan kitöltésére.

Ha adataiban változás történik kérjük, jelezze a  [email protected]   e-mail címen, vagy az üzleteinkben található regisztrációs lapon.

A klubkártya

Minden Klubtagunk saját regisztrációs számmal ellátott kártyát kap, mely alapján a tag azonosítható vásárlásai alkalmával.

Amennyiben a kártya elveszik, új kártya igényelhető 500 Ft ellenében.

Előnyök

A  klubtagság számos előnnyel jár. A kártya tulajdonosa minden alkalommal 5% kedvezményben részesül vásárlásának  végösszegéből.

Klubtagjaink a belépéskor megadott elérhetőségeikre e-mailben, sms-ben, vagy levélben időről időre kedvező ajánlatokat kapnak, illetve információkat különleges promóciókról, rendezvényekről, eseményekről.

A “Levendula Illatklubra” kattintva letöltheti a tagsághoz szükséges regisztrációs lapot és a tájékozatót:
Levendula Illatklub