Parfüm diffúzer

választható illattal

A parfüm diffúzer természetes és környezetbarát módja az otthon illatosításnak, a dekoratív üveg pedig elegáns kiegészítője a lakásnak.

4950 Ft

Kiürítés
DB
KÉSZLETRŐL SZÁLLÍTJUK
20.000 FT FELETT INGYENES SZÁLLÍTÁS

Leírás

A parfüm diffúzer természetes és környezetbarát módja az otthon illatosításnak, a dekoratív üveg pedig elegáns kiegészítője a lakásnak. A diffúzer kellemes illatát körülbelül 3 hónapig élvezhetjük az otthonunkban.
A doboz egy 100ml-es elegáns parfüm diffúzer üveget, 10 db rattanpálcát és egy kerámia virágot tartalmaz .

Alkalmazása/felhasználása:

Rendezze el a rattanpálcikákat illetve a kerámia virágokat a parfümmel teli üvegben. A pálcikák felszívják az illatanyagot és 6-8 héten át folyamatosan a légtérbe párologtatják. Az illat intenzitását a pálcikák számával lehet szabályozni. Minél több pálcikát helyezünk az üvegbe, annál erősebb az illat. A használat időtartamát meg lehet növelni a pálcikák megfordításával, majd amikor telítődnek szükség szerint ki lehet cserélni őket.

Az utántöltő, a rattanpálcikák, valamint a kerámia virág használatával otthonában állandóan finom parfümillat veszi majd körül.

A pálcikákat ne gyújtsa meg. Az illatesszencia károsíthatja a felületeket, ezért felülettel való érintkezés esetén mihamarabb törölje le. Illatokra érzékeny vásárlók használják kellő elővigyázatossággal a terméket. Allergiás reakciót válthat ki. Gyermekektől elzárva tartandó. Szembe és nyálkahártyára ne kerüljön! Tűztől és erős hőtől távol tartandó.

 

 

Alcohol, Parfum, Lavandula Angustifolia Oil, Aqua

 

További információk

Kiszerelés

100 ml

Egységár

49500 Ft/l

Cikkszám: N/A Kategóriák: ,