Eau de Parfum

választható illattal - 50 ml

Eau de Parfum kollekció egy parfümbe zárt virág, amely életre kelti egy virágos kert odőrjét. A levendula kiváló illatpár, mely ötféle virág- és gyümölcs illattal egészül ki.

6900 Ft

Kiürítés
DB
KÉSZLETRŐL SZÁLLÍTJUK
20.000 FT FELETT INGYENES SZÁLLÍTÁS

Leírás

Az Eau de Parfum kollekció egy parfümbe zárt virág, amely életre kelti egy virágos kert odőrjét. Az Eau de Parfumnek a magasabb illatkoncentráció miatt hosszantartóbb hatása van. A levendula kiváló illatpár, mely ötféle virág- és gyümölcs illattal egészül ki.
Választható illatok:

  • Levendula: A levendula letisztult illata a testre és a lélekre egyaránt harmonizáló hatással van. Friss, üde illat.
  • Jázmin: A levendula és a jázmin kompozíciója egy hosszan tartó, izgalmas illat, amely a szépséget és a nőiességet hordozza magában.
  • Rózsa: A levendula melegsége és a rózsa harmóniateremtő bársonyossága egy érzéki, puha illatkompozícióban egyesül.
  • Citrus: A levendula és a citrus frissítő hatása, a vanília édes aromája egy puha, nőies illatban egyesül melegséget, lágyságot sugározva.
  • Cseresznye: A levendula-cseresznye illatkompozícióban a levendula frissessége egy gyümölcsös, édes cseresznye illattal egészül ki.

Alkalmazása/felhasználás:
Az egész napi jó illatért permetezzen a fül mögé, a csukló belső oldalára, a térd- és könyökhajlatba, azaz a pulzuspontokra. Az illatanyag összekapcsolódik bőrünk egyéni illatával, és így egyedi aromát képez.
A parfümöt hűvös, napfénytől védett helyen tároljuk, így tovább megőrzi minőségét.

50ml

Alcohol, Aqua, Parfum, Lavandula Angustifolia Oil, Isopropyl Alcohol, Linalool**, Limonene**, Coumarin, Cinnamal, Eugenol

**az illóolaj természetes összetevője

További információk

illat / variáns

citrus, cseresznye, jázmin, levendula, rózsa

Kiszerelés

50 ml

Cikkszám: N/A Kategóriák: , Címkék: ,